T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Karadağ’daki Türk Diasporasıyla Buluştu

Yazıcı-dostu sürüm

Türkiye-Karadağ Karma Ekonomik Komisyonu Eş-Başkanı olarak Karadağ'ı ziyaret eden T.C Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu, Karadağ'da yaşayan iş insanlarımız, akraba topluluklarımız ve dernek temsilcilerimizle bir araya geldi.

T.C. Podgoritsa Büyükelçiliği ve Podgoritsa Yunus Emre Enstitüsü tarafından düzenlenen buluşmaya, Karadağ Parlamento Başkan Yardımcısı ve Türkiye-Karadağ Dostluk Grubu Başkanı Genci Nimanbegu, İstihdam Ajansı Başkanı Suljo Mustafiç ve FORCA Partisi Genel Başkanı Nazif Cungu, Karadağ İslam Birliği temsilcileri, Türkiye-Karadağ Mezunlar Derneği üyeleri, üst düzey Bakanlık yetkilileri ve Karadağlı sporcular da katıldı.

Türkiye ile Karadağ ilişkilerine de değinen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak her alanda ilişkilerin üst düzey bir şekilde devam etmesi için tüm gayretleri ile çalıştıklarını ve bu yönde yapılan çalışmaları destekleyeceklerini ifade etti.

Karadağ ve Türkiye arasındaki sosyal ve kültürel ilişkilerin gelişerek devam ettiğini dile getiren Kasapoğlu: “Biz büyük bir aileyiz. Aramızda fiziki mesafe olsa da gönüllerimiz arasında hiçbir mesafe yoktur.” dedi.