Eşsiz Türk Mutfağı Tanıtım Programı Podgoritsa'da Gerçekleştirildi

Yazıcı-dostu sürüm

Podgoritsa Yunus Emre Enstitüsünün Hilton Podgorica ile birlikte düzenlediği, III. Geleneksel Türk Yemekleri tanıtım programı, 24.05.2017 tarihinde Podgoritsa Hilton’da gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmalarını Türkiye Cumhuriyeti Podgoritsa Büyükelçisi Serhat Galip ve Podgoritsa Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Cihan Özdemir yaptı.

Programa Karadağ Cumhurbaşkanı Danışmanı Sn. Amer Halilovic ve Karadağ Başbakanı Danışmanı Salko Luboder, Boşnak Partisi milletvekili Sn. Nedzad Dresevic, Karadağ Meclis eski Başkan Yardımcısı Sn. Suljo Mustafic; Azerbaycan, Bosna-Hersek, Arnavutluk ve Sırbistan'ın Podgoritsa Büyükelçileri, Niksiç Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Rados Sucur'un yanı sıra Karadağ Cumhuriyeti Milletvekilleri, Karadağ İslam Birliği temsilcileri ve basın mensuplarının da olduğu çok sayıda misafir katıldı. Hilton Podgoritsa Genel müdürü Sayın Haluk Bilgin ve Hilton İstanbul’un usta aşçıları Ali Ocak ile Musa Akyaman’a takdim edilen teşekkür belgelerinin ardından, misafirler lezzetli Türk yemeklerini tattılar.

Türk yemeklerinin lezzetini vurgulayan misafirler, Podgoritsa Yunus Emre Enstitüsünün geleneksel olarak düzenlediği Türk Yemekleri tanıtım programını her yıl sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.